Wednesday, August 23, 2006

Skolestart og energiboost?

Nej, gid det var så vel, men hvor er det altså bare hååååårdt for sønnike at starte i skolen. Han er brugt, når vi når hjem om eftermiddagen, men på en god måde, for han synes 1. kl. er meget nemmere end børnehaveklassen "for dagen går meget hurtigere". Ja, det er da børnelogik, så det forslår. Og når man så tilligemed sidder ved siden af en sød pige, så er der jo ikke noget at være ked af, vel? Men alligevel koster det lidt besvær med at vænne sig til det nye liv som ægte skolebarn. De har ikke været opdelt i klasser før nu, men roteret rundt i forskellige grupper på kryds og tværs i hele børnehaveklassen og så er det lidt svært pludselig at blive sat i en klasse, uden nogle af de nærmeste legekammerater. Godt der er noget der hedder SFO, det redder vist en del....

Strikketøjet ligger delvist stille p.t. Ryggen er færdig og monteret på morgentrøjen, ærmerne bliver- korte, jeg skal bare lige regne ud hvordan!!! Halstørklæde er under opsejling og et stk. uldtrøje str. 1 skal lige syes sammen i ærmerne og skylles op, så er den klar til afgang.

Er der mon nogle der har en opskrift på en hættetrøje til dreng i str. 7-8 år??? Jeg leder med lys og lygte, men det er ikke lykkedes mig at finde én.

1 Comments:

Blogger Linda said...

Har du kigget på garnstudios side? Skal den være lukket foran, som en anorak eller med lynlås?

Ja skolestart er hårdt, det er lige før de skal have en middagslur igen ;o)
kh Linda

2:30 PM  

Post a Comment

<< Home