Thursday, September 28, 2006

Selvsving....

Hvem kender ikke det? En del træthed, en del forsømt hobbyinstinkt og et par meter stof => taskemani.... De er så taknemmelige, at man faktisk kan sidde og halvsove henover maskinen mens den snurrer lystigt og det eneste man næsten skal ofre opmærksomhed på, er sammensætningen af de forskellige stoffer. Det er da overkommeligt.

Den seneste jeg har begået, er sendt direkte -varm fra maskinen- nordpå til BedsteOldeAnna som har fødselsdag i morgen. Den blev stoppet ud med lidt godt strømpegarn og strømpepinde, alt i alt en gave som jeg har afleveret med god samvittighed.

Mathias har også deltaget i udsmykningen, han var med i garnbutikken efter en knap, samtlige blev sat under lup og den endelige vinder fundet efter rum tid.

Hanken er lettere stoppet med flere tråde garn, så den stadig er "slasket" men med lidt mere volumen end det flade kantbånd.


Høsttasken blev også ok, men den skal ha´ en udstopning for at blive sådan rigtig god. Men størrelsen på de hersens tasker er helt perfekte til et strikketøj. Jeg drømmer lidt om en nedklippet gren hængende på muren, med småkviste hvorpå tasker i alle afskygninger dingler fyldt med diverse håndarbejder. Måske det bliver virkelighed, når engang vi har fået realiseret udbygningsdrømmen....

Og hvor den drøm dog kræver sit... Vi har planer om en fordobling af arealet i stueetagen, det er altså lige kneben med plads til det hele. Idéen er at den nuværende stue skal være spisestue alene og at den nye glastilbygning skal huse stuen med brændeovn og læsekrog....

Er igen oppe på fuld tid på jobbet. Gaaaab.... Ja, jeg er ikke den eneste det tager hårdt på! Men råddenben har det efterhånden godt, hvis man ser bort fra alle bulerne og de få stædige blå mærker, tja.. så er den vel så god som før.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home